20009
10:00 4.032018

Гороскоп на 5 - 11 березня 2018

Цікаве 1696

inx960x640ОВЕН

Сприятливий період для самовідданої праці. Ви повинні мобілізувати всі свої сили для рішучого прориву, але намагайтеся при цьому не забувати і про відпочинок. Якщо можливо, організуйте для себе вільний режим роботи. У вихідні влаштуйте маленьке, але незабутнє свято для своїх близьких.

ТЕЛЕЦЬ

Настає слушна мить для активної діяльності. Зберіться з силами й не дозволяйте собі розслаблятися та засмучуватися. Уникайте зустрічей з начальством, а тим більше не намагайтеся що-небудь йому доводити. Вихідні краще провести на свіжому повітрі.

БЛИЗНЮКИ

Увесь тиждень буде присвячений роботі. Сприятливий період для реалізації задуманого, а також ведення домашніх справ. У роботі вас буде супроводжувати успіх. Але уникайте суєти й дріб’язковості, інакше допущені помилки можуть негативно відобразитися на ваших взаєминах із близькими.

РАК

Досить напружений період, вам треба сконцентруватися на головному й не розмінюватися по дріб’язках. Не відмовляєтеся від допомоги тих, хто поряд, так буде легше подолати труднощі на вашому шляху. У вихідні не дозволяйте близьким читати вам нудотну мораль.

ЛЕВ

Плавний і спокійний плин робочих справ вселятиме оптимізм. Імовірний початок планомірного просування по службових сходах. Не забувайте, що тільки такт і дипломатія дозволять вам успішно впоратися з проблемами, які можуть виникнути у вихідні.

ДІВА

Маса справ, імовірно, заважатиме вам рухатися вперед, складна ситуація на роботі вимагатиме негайного вирішення. Потрібно, щоб діти перебували під постійним доглядом, інакше в них можуть виникнути проблеми. У вихідні не варто сидіти вдома, краще загляньте до друзів.

ТЕРЕЗИ

Настає досить сприятливий період. Однак треба бути обережнішими з рішучістю, її зовсім не обов’язково доводити до нерозсудливості. Довіряйте своїй інтуїції. Ваші несподівані рішення, імовірно, порадують тих, хто поряд. У вихідні близькі люди можуть стати чудовими захисниками.

СКОРПІОН

Головне – вчасно зупинитися, не рекомендується займатися тим, що вимагає від вас занадто великої відповідальності. Не жалійте сил та часу для улюбленої справи. Намагайтесь уникати можливих пасток і не піддавайтеся на провокації. У вихідні родині будуть потрібні від вас увага й турбота.

СТРІЛЕЦЬ

Ретельно перевіряйте всі факти й виявляйте обережність. Ділове життя цього тижня, швидше за все, буде насичене цікавими та корисними зустрічами. У вихідні постарайтеся влаштувати собі пасивний відпочинок, що виключає будь-які енергетичні витрати.

КОЗЕРІГ

Настає настільки сприятливий період, що у вас може з’явитися почуття незручності від благополуччя, яке виникло. У діловому житті відбудуться важливі події. Постарайтеся завершити всі справи, що залишилися. У сімейних стосунках усе має скластися надзвичайно добре.

ВОДОЛІЙ

Має додатися справ, поставтеся до виконання робочих обов’язків більш ретельно, попрацювати буде над чим. Продумайте завдання на найближче майбутнє. Вихідні краще присвятити нескладним справам, виконання яких не займе багато часу. Не забувайте і про спілкування з друзями.

РИБИ

Доведеться врівноважити деякі риси свого характеру, щоб досягти поставлених цілей. Може відбутися повна зміна ваших життєвих установок. Ви ризикуєте опинитися в складному становищі. У вихідні відпочинок від проблем можливий для вас тільки в домашніх умовах.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах