19883
10:00 25.022018

Гороскоп на 26 лютого - 4 березня 2018

Цікаве 1679

0ef88b4f9ff2aefaa674b28e2ccbc43d_fitted_740x0ОВЕН

Ваша працездатність суттєво підвищиться. Намагайтеся не базікати зайво, щоб згодом не шкодувати про це. Може знадобитися максимум зібраності й уважності. У вихідні рекомендується уникати відкритого протистояння з будь-ким, нічим хорошим це не закінчиться.

ТЕЛЕЦЬ

Будете неймовірно щасливі, і будь-які можливі спроби перешкодити вам не увінчаються успіхом, а лише подвоять популярність вашої персони. Можуть виникнути проблеми, пов’язані з гострою нестачею часу. Переговори з начальством мають принести гарний результат.

БЛИЗНЮКИ

Бажано ретельно планувати всі справи. Імовірна реалізація оригінальних проектів, тільки не забудьте покликати на допомогу всю свою активність та інтуїцію. Якщо протягом тижня у вашому житті виникатимуть якісь негаразди, то у вихідні все налагодиться, знову повернуться мир і спокій.

РАК

Цей тиждень обіцяє вам неабияку працездатність та відчутний приплив сил. Незважаючи на необхідність інтенсивної роботи, знайте міру, ваші близькі, та й ви самі, можете постраждати від прагнення віддавати робочому процесу весь вільний час.

ЛЕВ

Залишайтесь уважними й обережними, аби не вплутатися навіть у найпростіші авантюри. Вам належним чином удасться врегулювати проблеми, що з’явилися, головне – не квапити подій. Можливо, доведеться терміново опановувати нові знання та навички.

ДІВА

Для позитивних змін у вашій долі настає сприятливий час. Можете розраховувати на удачу в тих справах, де необхідно виявляти ініціативу, рішучість і напористість. Матеріальне становище буде потихеньку стабілізуватися. У вихідні бажано зайнятися облаштуванням свого житла.

ТЕРЕЗИ

Спокій і витримка можуть неодноразово знадобитися вам. Не варто всерйоз сприймати слова колег по роботі. Намагайтесь обійтися без зайвих обіцянок. Найкраще діяти самостійно, але при цьому уникати різких життєвих змін. Не потрапляйте на очі начальству.

СКОРПІОН

Не дозволяйте втягувати себе в круговорот чужих проблем, спробуйте більш розумно впорядкувати свій спосіб життя. При спілкуванні з колегами будьте обережні, особливо з начальством. У вихідні не рекомендується укладати ніяких угод, адже шанс на успіх може дорівнювати нулю.

СТРІЛЕЦЬ

Сприятлива смуга для вас триває, цього тижня вдасться вирішити досить важкі завдання. Саме час насолодитися плодами своєї діяльності. Намагайтеся не піддаватися суєті, ви й так усе встигнете. Будьте обачні зі словами. Вихідні постарайтеся присвятити собі.

КОЗЕРІГ

Для втілення в життя своїх ідей вам обов’язково знадобиться допомога однодумців. Не забувайте дослухатися до голосу інтуїції, це дозволить уникнути багатьох помилок. У вихідні не вступайте в суперечки з родичами. Розраховуйте свої сили об’єктивно та не переоцінюйте власні можливості.

ВОДОЛІЙ

Можливо, хтось звернеться до вас за порадою або ви самі візьмете участь у чиїйсь долі. Ті, хто поряд, можуть знайти у вашій особі справжнього друга, а от начальство з незрозумілої причини, імовірно, виявиться чимось невдоволеним. У вихідні постарайтеся відновити втрачені сили.

РИБИ

Можлива ситуація, коли доведеться займатися кількома справами одночасно, але результати цієї праці порадує вас уже наступного тижня. Свої плани краще не афішувати, а самостійно вживати необхідних заходів для їхньої реалізації. Не уникайте можливості провести час удома.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах