19697
12:48 16.022018

Студія «Квартал» запускає YouTube канал для самих маленьких

Цікаве 1559

1«Чому небо голубе?», «Звідки береться веселка?», «Чому у жирафи довга шия?» Дитина за добу може задати до сотні таких питань! На допомогу дорослим прийшла студія «Квартал 95». Вже у березні студія запускає анімаційний YouTube канал для самих маленьких глядачів. І анімаційний серіал для дітей «Почемуха і її мама» буде першими проектом.

Мультик з’явиться на каналі трьома мовами – російською, українською та англійською і серія триватиме 3-4 хвилини. Герої мультфільму – маленька мушка ПочеМуха і її мама. Вони постійно потрапляють в цікаві історії, і у ПочеМухи виникає безліч питань, а мама терпляче пояснює своїй дитині і маленьким глядачам суть речей, значення слів, природу явищ.

Режисер проекту – Яна Антонець, яка вже працює над іншим анімаційним серіалом «Кварталу» – «Жужа», а сценарист – Веніамін Вегерчук, автор ідеї та сценаріїв.

«Ми дуже раді, що наша анімаційна студія продовжує розвивати дитячий напрямок. Спочатку вона створювалася саме з цією метою. Наші попередні проекти були в першу чергу орієнтовані на дорослу аудиторію, хоча їх люблять і дивляться глядачі від малого до великого. Але створювати мультфільми саме для дітей, це зовсім інша історія – добра, тепла, позитивна. і зараз наша студія працює вже над декількома такими проектами – як повнометражними, так і серіалами”, – розповідає Володимир Зеленський.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах