19513
10:00 11.022018

Гороскоп на 12 - 18 лютого 2018

Цікаве 1684

47_main_new.1492941620ОВЕН

Доведеться багато чого змінити у своїй діяльності. У боротьбі за справедливість намагайтесь уникати конфліктів, трохи пізніше вона все одно переможе. Вихідні не рекомендується присвячувати бесідам на жалісливі теми, краще відкладіть такі розмови на невизначений термін.

ТЕЛЕЦЬ

Усе добре продумайте і лише тоді приступайте до рішучих дій. Виявляйте терпимість до своїх колег. Ви здатні перевернути гори й показати себе в усій красі. Будьте готові взятися за складну і відповідальну роботу. У вихідні до ваших порад будуть з готовністю дослухатися.

БЛИЗНЮКИ

Ви повинні спокійно й чітко робити свою справу, і тоді все задумане здійсниться. Зосереджуйтеся на головному, але намагайтеся не випускати з поля зору й дрібниці. Бажано не привертати до себе увагу й обрати вичікувальну позицію. Вихідні порадують приємними подіями.

РАК

Спробуйте поглянути на своє життя без ілюзій – можливо, для вас настав момент конструктивних змін. У прагненні домогтися бажаного розраховуйте свої сили більш реалістично. Це дасть можливість уникнути труднощів у майбутньому.

ЛЕВ

Не дозволяйте собі розслаблятися на роботі, інакше вірогідні конфліктні ситуації. Ви можете багато чого встигнути зробити, головне – не змарнувати період припливу небувалої працездатності. У вихідні обов’язково постарайтеся вибратися до друзів.

ДІВА

Новини вас порадують, але доведеться розбиратися із закинутими побутовими проблемами. Слід пошукати швидкий спосіб відновити витрачені сили. Намагайтеся не допускати сторонніх людей у вирішення ваших сімейних проблем.

ТЕРЕЗИ

Ваша популярність підвищиться не тільки на роботі, а й поза її межами. Несподівано почнуть з’являтися ваші давно забуті знайомі. Можливо, вони очікують від вас допомоги й самі, у свою чергу, готові надати вам необхідну послугу. У вихідні не варто відмовляти в увазі близьким.

СКОРПІОН

Вам потрібно створити міцний фундамент для комфортних умов праці. Якщо не все вдаватиметься добре, не хвилюйтеся: труднощі й переживання невдовзі закінчаться, і ви зможете відпочити. У вихідні бажано вибратися в кафе або ресторан з хорошими знайомими.

СТРІЛЕЦЬ

Залишилося докласти зовсім небагато зусиль, і ви обов’язково отримаєте очікуваний результат. Можна здійснювати найсміливіші задуми та сміливо рухатися вперед. Обставини, імовірно, змусять вас змінити свою точку зору. До вихідних бажано навести в домі порядок.

КОЗЕРІГ

На роботі, імовірно, виникнуть розбіжності, і лише ваше мудре рішення виправить ситуацію. Придивіться до тих, хто поряд, вони не настільки погані, а їхні ідеї можуть виявитися досить своєчасними й оригінальними. Плани, які ви складете у вихідні, стануть вельми корисними в майбутньому.

ВОДОЛІЙ

Дотримуйтеся вичікувальної стратегії, виключивши зайву метушливість. Це приведе до приголомшливих результатів. Фінансове питання цього тижня може стати для вас найбільш серйозним. У вихідні не виключені сварки з приводу нестачі грошей.

РИБИ

Боротися з обставинами буде не так просто, дозвольте собі просто плисти за течією. Спілкуючись з колегами по роботі, переконайтеся, що вони правильно вас розуміють. У вихідні дослухайтеся до близьких, і ви зрозумієте, де помилялися та що саме робили не так.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах