19441
12:44 2.022018

«Колискова для Андрійка»…

Цікаве 1738

12 лютого 2015-го Україну сколихнула страшна звістка: «Біля села Лозуватка Криворізького району Дніпропетровської області, в ДТП загинув відомий український співак, лідер гурту «Скрябін” Андрій Кузьменко». Кузьма «Скрябін» повертався після концерту у Кривому Розі. Перед аварією Андрій встигнув зняти відео на свій мобільний про жахливий стан українських доріг. Після цього, автомобіль, яким керував співак, зіштовхнувся з молоковозом. Кузьма загинув на місці.

Він був особливою людиною. І багато хто це зрозумів лише після його смерті. Щороку по всій Україні влаштовують мітинги-реквієми і концерти пам’яті Андрія Кузьменка Його згадують щодня не лише в Україні, а й за кордоном. Він любив подорожувати, ніколи не запізнювався на інтерв’ю та завжди був привітним. Він вмів сміятися над собою та іншими і робив це із унікальним почуттям гумору. Він завжди говорив те, що думав. Він критикував владу і політиків – не боявся нікого. Кузьма «Скрябін» – простий хлопець – легенда українського року. Таким його запам’ятали мільйони.

Найважче переживали втрату рідні музиканта – батьки, дружина і донька. Мати не могла повірити в те, що сталось і не розуміла, як жити далі. Тоді, аби хоч якось заглушити біль, вона написала книжку про сина «Моя дорога птаха». А віднедавна почала писати ще одну книжку, яку назве «Колискова для Андрійка». Про те, як Андрійко виростав, чому став отакою людиною.

Підготувала Анна Пащук

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах