19408
10:00 4.022018

Гороскоп на 5 - 11 лютого 2018

Цікаве 1186

goroskop-na-30-janvarja-dlja-vseh-znakov-zodiaka_rect_9272f35e48d22f150bdf2d00b37654aaОВЕН

Не варто заводити романтичні знайомства. Можуть виникнути непередбачені ускладнення. Сприятливий період для поліпшення стосунків у родині, особливо зі старшими родичами й батьками. Ваша інтуїція та досвід дозволять знайти правильне рішення в будь-якій складній ситуації.

ТЕЛЕЦЬ

Тиждень не сприятиме логічним вчинкам, хоча ви і зможете знайти безліч виправдань своїм діям. Доведеться докласти рішучих зусиль, якщо маєте намір уникнути даремної витрати часу та енергії. Певну небезпеку можуть становити неуважність або нехтування потенційної загрози.

БЛИЗНЮКИ

Залишіть позаду сумніви, якщо зважилися на щось. Немає обмежень для вияву активності. Якщо вас надихають домашні справи, будуйте наполеонівські плани, не задовольняйтеся поверхневим наведенням порядку. У вихідні дозвольте собі марнотратність та гарний відпочинок, влаштуйте сюрпризи для близьких.

РАК

Тиждень досить вдалий. Він дозволить навести порядок у різноманітних справах, досягти багатьох поставлених цілей. Вистачить часу і на домашні справи, і на професійні питання. Вихідні будуть пов’язані з незвичайними романтичними пригодами, можливе пробудження сильних почуттів.

ЛЕВ

Необхідно пам’ятати про обережність і триматися в тіні. Висока ймовірність прийняття нерозумних рішень та здійснення необачних вчинків. Дуже важливо правильно розподіляти сили. Ті, хто поряд, можуть неправильно зрозуміти вас.

ДІВА

Доведеться розриватися між роботою та домом. Можливо, відчуєте, що професійні справи починають забирати у вас дедалі більше часу й сил, а родині виходить приділяти усе менше уваги. Постарайтеся правильно розставити пріоритети.

ТЕРЕЗИ

Ваші рішення здивують усіх своєю нестандартністю, але дозволять швидко домогтися успіху. Ви завжди будете в центрі уваги. Є шанс зав’язати корисні знайомства у високих колах. Почуття такту й гарні манери стануть вашими надійними союзниками.

СКОРПІОН

Корисно вести переговори про перспективи бізнесу. Не слід братися за нові справи. Займіться систематизацією та прибиранням свого життєвого простору. Не ризикуйте, якщо вас відвідають раптові ідеї, ви до них ще повернетеся. У вихідні важливі речі будуть вирішуватися за зачиненими дверима.

СТРІЛЕЦЬ

Про спокій можна тільки мріяти: емоційна напруга зростатиме з кожним днем. Ваша поведінка може стати несподіванкою для близьких людей, тож не дивуйтеся з їхньої реакції. Вам треба стати друзями своїм дітям, відкиньте повчальний тон, а в разі потреби визнайте допущені помилки.

КОЗЕРІГ

Не піддавайтеся спокусам, якщо відчуваєте, що це може похитнути основи вашого життя. У родині назріває ситуація, яка вимагатиме терплячого спільного аналізу обставин. Ваші цілком безневинні вчинки зараз можуть бути невірно витлумачені. У вихідні займіться виконанням домашніх обов’язків.

ВОДОЛІЙ

Через власні вчинки ви постійно потрапляєте в неприємні ситуації. Можуть виникнути серйозні проблеми на роботі. Не виключені й фінансові труднощі. Робіть те, що у вас добре виходить. Ваші дії викликають критику з боку близьких. Зміни на краще можуть відбутися наприкінці тижня.

РИБИ

Не придумуйте собі додаткову роботу. Підсилиться потік новин. Ви можете опинитися в новому місці та в новій компанії. Вихідні сприятливі для домашньої роботи, відпочинку в колі родини й зустрічей з друзями на своїй території.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах