18794
10:51 9.012018

У Празі помер екс-зять Юлії Тимошенко

Цікаве 4879

Вчора, 8 січня, помер рок-музикант і байкер Шонн Карр, якого в Україні знають як колишнього зятя Євгенії Тимошенко, доньки лідера партії “Батьківщина” Юлії Тимошенко.

5_main

Йому було всього 49 років.

Народився Карр в Великобританії 10 серпня 1968 року. Однак прославився він завдяки Україні. Точніше, своє одруження з дочкою найвідомішої української жінки, екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко.

Карр і Євгенія Тимошенко познайомилися в Єгипті. Однак їх роман розцвів в Великобританії, де дочка Тимошенко, яку в родині називають Жужею, тоді вчилася. Карр в цей час жив у цивільному шлюбі і мав дочку.

Через п’ять місяців після знайомства Карр приїхав в Україну. А там була в розпалі Помаранчева революція, одним з моторів якої була видна опозиціонерка Юлія Тимошенко, пізніше стала прем’єр-міністром.

Про роман Жужи і Шона Карра заговорили ще влітку 2005 року. Тоді ця звістка вразила багатьох. Дочка одного з найвпливовіших політиків країни крутить роман з британським рокером з неоднозначною репутацією.

Деякий час сім’я не коментувала вибір дочки, але, за підсумком, вирішила йому не чинити опір.

1 жовтня 2005 року Карр одружився з Євгенією Тимошенко. На той момент йому було 37 років, а їй 25. Щоб обвінчатися, Карру довелося прийняти православ’я.

Густо вкритий татуюваннями рокер, який працював шевцем в Лідсі, навряд чи в очах Юлії Тимошенко становив відмінну пару для її дочки. Тим не менш, вона прийняла його в сім’ю і назвала його “доброю, освіченою і натхненним людиною”.

На весіллі Шона Карра головною зіркою була сама Юлія Тимошенко.

свадьба

Карр і Тимошенко відкрили в Києві ресторан Ciro’s Pomodoro. Але, схоже, Шону більше було до душі кататися по Україні на мотоциклі Harley Davidson в компанії схожих на нього хлопців і виступати зі своєю групою Death Valley Screamers (“волаючих в Долині смерті”). При цьому він тримався осторонь від української політики, тим більше, незабаром вона стала приносити біди в сім’ю Тимошенко.

Проти екс-прем’єра висунули ряд звинувачень, і вона була засуджена 11 жовтня 2011 року.

У березні 2012-го її дочка розійшлася з Карром. “Шлюб .., як кажуть, страждав від напруженої боротьби Євгенії над очищенням імені її матері”, – писала Belfast Telegraph.

евгения_тимошенко_фото

У серпні 2013 року Карр одружився втретє. На цей раз його обраницею була 31-річна співвітчизниця Мері Хілл.Свадьбу гуляли в Кишиневі, куди приїхали його друзі з мотоклубу “Падонки”. Жартівливу церемонію вінчання тоді провів байкер з Донецька Олександр Сирота.

8 січня 2018 року саме він повідомив через свою сторінку в Фейсбуці про смерть Карра. “Сьогодні помер наш одноклубник Шон Карр! Світла людина і справжній” падонок “! RIP. Спочивай з Світом, брат!” – написав Сирота.

Як уточнив він в коментарі “Країні”, помер Карр в Празі. Сумну звістку донесли спільні друзі.

На сторінці Death Valley Screamers в Фейсбуці сказано, що Карр помер уві сні в 10 ранку 8 січня 2018 року. Його дочка Чарлі була з ним.

Однак Сирота повідомив іншу версію: вранці Карру стало погано, і його забрала швидка допомога. “Причину його смерті назве судмедексперт”, – зазначив він в коментарі “Країні”.

Де спочине екс-зять Тимошенко, одноклубник Карра не знає. На питання чи поїде він на похорон, Сирота відповів: “Все буде залежати від того, де його ховатимуть”.

У повідомленні на сторінці Death Valley Screamers також зазначається: “Він (Карр) палко любив Україну і повернувся, щоб бути разом зі своїми братами по мотоциклу” Падонки “і запустити клуб в Празі”.

Крім дочки, у Карра залишився син Джекс.

Нагадаємо, в кінці грудня 2014 року Євгенія Тимошенко вдруге вийшла заміж за бізнесмена Артура Чечоткін. У них народилася дочка.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини