18598
10:00 31.122017

Гороскоп на 1 - 7 січня 2018

Цікаве 3049

originalОВЕН

Не піддавайтесь емоціям, їхня сила може затьмарити ваш  розум і нашкодити справам. Спокій та розважливість – ось складові вашого успіху. Удача супроводжує ініціативних, але при цьому не слід командувати близькими, з’ясовувати з будь-ким стосунки.

ТЕЛЕЦЬ

Розвантажте себе від зайвих справ. Несподівані проблеми можуть загальмувати вашу роботу, стомити вас і практично довести до стресу. Варто кинути сили на вирішення старих проблем. У вихідні намагайтесь у всьому знати міру, інакше бажання як слід відпочити може вам нашкодити.

БЛИЗНЮКИ

Результативність ваших дій помітно зросте, воля стане непохитною, і ви чимало зможете зробити. Відкиньте непотрібні сумніви, інакше на подолання власного опору витратите занадто багато зусиль. Уникайте неточностей на роботі та в особистих стосунках. У вихідні не піддавайтеся на емоційні провокації.

РАК

Ваші успіхи в професійній діяльності гідні поваги. Бажано бути м’якшими в стосунках з близькими людьми. Є ймовірність отримати важливу та корисну інформацію, можливо, із зовсім несподіваного джерела. Вихідні виявляться сприятливим часом для завершення раніше відкладених справ.

ЛЕВ

Вам будуть потрібні витримка та чіткість у справах. Необхідно реалізувати хоча б частину намічених планів. Бажано менше контактувати з малознайомими людьми. Друзям може знадобитися ваша допомога. У вихідні постарайтеся не перевантажувати себе домашніми турботами.

ДІВА

Зростає вимогливість до якості вашої роботи. Постарайтеся зменшити кількість справ. Дослухайтеся до порад друзів, з боку видніше деякі недоліки. Відгородіть себе від непотрібних зустрічей і контактів. Вихідні присвятіть відпочинку та розвагам – настав час збагатити себе новими враженнями.

ТЕРЕЗИ

Станете більш упевнені у власних силах. Будьте обережнішими зі сплесками емоцій, остерігайтеся також різких перепадів настрою. Можете обпертися на допомогу друзів та близьких. У вихідні намагайтеся не створювати конфліктних ситуацій, особливо в родині.

СКОРПІОН

Доведеться не один раз відстоювати власну точку зору. Для досягнення мети зірки радять виявляти ініціативу. Треба всіма силами уникати конфліктів, не бажано навіть жартома сперечатися з кимось. У вихідні, вирішуючи нагромадження сімейних проблем, постарайтеся залишатися об’єктивними.

СТРІЛЕЦЬ

Постарайтеся привести в порядок думки та почуття, проаналізуйте й урівноважте свій емоційний стан. Настав час для налагодження втрачених зв’язків, які вам придадуться в найближчому майбутньому. Не забувайте про рідних і близьких людей. Вам легко вдасться налагодити з ними гарні стосунки.

КОЗЕРІГ

Доведеться багато часу приділити вирішенню особистих проблем. Поради друзів можуть стати ще одним стимулом до успіху. Роботи, імовірно, виявиться значно більше, ніж ви припускали. Начальство дослухається до вашої думки. Зверніть увагу на проблеми дітей, вони потребують уваги.

ВОДОЛІЙ

Постарайтеся позбутися всього, що заважає вам як у професійній сфері, так і в особистому житті. Не замикайтеся в собі й не відмовляйтеся від допомоги друзів. Уникайте суєти та не соромтеся глузувати з себе. У вихідні наведіть порядок у домашніх справах, а також присвятіть більше часу дітям.

РИБИ

Цього тижня вам вдаватимуться будь-які справи і навіть може здійснитися заповітна мрія, якщо для її втілення в життя не доведеться зачіпати інтереси інших людей. Велика ймовірність появи близьких за духом друзів. У вихідні спрямуйте свою енергію на вирішення домашніх справ.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах