18410
10:00 24.122017

Гороскоп на 25 - 31 грудня

Цікаве 1652

purple-galaxy-wallpapers-images-1680x1050ОВЕН

До вас, імовірно, висуватимуть завищені вимоги, яким ви будете змушені відповідати, щоб не підірвати свій авторитет. Не поспішайте з висновками. У вихідні вас спантеличать нерозв’язною проблемою, але до кінця дня все стане на свої місця.

ТЕЛЕЦЬ

Не будьте з колегами надто відверті, бо це може обернутися проти вас. Складіть плани на найближче майбутнє й намагайтеся втілювати їх у життя, тоді при мінімальних зусиллях ви можете одержати максимальні результати. Вихідні – сприятливий період для тихих сімейних вечорів або зустрічей зі старими друзями.

БЛИЗНЮКИ

Будете приємно здивовані результатами робочого компромісу, на який вас змусять піти. Професійні справи відволічуть від безуспішного з’ясування стосунків. У вихідні варто пробачити своїм близьким їхні невеликі слабості – не всі мають ваші наполегливість і цілеспрямованістю.

РАК

Не варто опиратися даремно, виявіть мудрість, і ваша слабість зможе обернутися перевагою. Імовірні конфлікти на роботі, тому намагайтеся стримувати емоції. Постарайтеся сконцентруватися й не розпорошувати свої сили по дріб’язках. Вихідні сприятливі для справ, які можна швидко закінчити.

ЛЕВ

Не відкладайте справи в далекий ящик, ви можете з ними чудово впоратися. Сприятливим буде спілкування з впливовими людьми, наприклад, з начальством. У вихідні легко впораєтеся з господарськими проблемами, але не забувайте виділити час і для повноцінного відпочинку.

ДІВА

Для вас важливо бути зібраними. Усі ваші дії повинні мати міцний фундамент для успішної роботи та досягнення вигідних угод. Можна очікувати на матеріальний прибуток від старих вкладень, але натомість потрібно буде детально продумати всі свої дії. Вихідні сприятливі для відпочинку на природі.

ТЕРЕЗИ

Можуть надійти ділові пропозиції, які дозволять вам піднятися на черговий щабель кар’єрних сходів. Цей тиждень є гарним періодом для початку ремонту або інших справ з благоустрою дому. Вихідні постарайтеся присвятити заняттям з дітьми, адже вони потребують вашої допомоги та уваги.

СКОРПІОН

Будете відкриті для пропозицій, і вони почнуть надходити до вас у наростаючому темпі. Постарайтесь зосередитися. Можливі конфлікти з тими, хто поряд, зокрема й начальством. У вихідні ймовірний зрив планів, слід утриматися від нерозсудливих і руйнівних вчинків у себе вдома.

СТРІЛЕЦЬ

Вам знадобляться такі якості, як уважність і мудрість. Не зневажайте дрібницями, вирішення навіть незначних питань може дати несподіваний, але дуже приємний результат. У вихідні, перш ніж приступити до дії, потрібно добре все продумати, безсистемні вчинки успіху не принесуть.

КОЗЕРІГ

Справ виявиться багато, і хоча частину з них удасться перекласти на партнерів, основну роботу таки доведеться виконати самотужки, об’єктивно розрахувавши свої сили й можливості. Бажання зняти напругу, відіграючись на інших, слід задавити в зародку, інакше ви тільки зіпсуєте стосунки й нічого не досягнете.

ВОДОЛІЙ

Активізуйте такі якості, як рішучість і діловитість, тоді ви не залишитеся непоміченими. Надавайте підтримку тільки тим, хто дійсно важливий і цікавий для вас, не розпорошуйте свої сили та час. Будьте уважними й поблажливими до близьких людей, вибачайте їм маленькі слабості та не кривдьте їх.

РИБИ

Довідаєтеся багато нового про свою роботу. Намагайтеся не міняти нічого навколо. Можливо, відчуватиметься натягнутість у стосунках з колегами, начальством або старшими родичами. Це, швидше за все, результат непорозуміння, відверта розмова дозволить усе вирішити. Будьте лояльнішими до близьких.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Всі новини