11:36 20.122017
Салат «Крапля води»
Цікаве
1357
Інгредієнти:
– тунець – 1 банка,
– рис – 150 г,
– огірок – 1 шт.,
– цибуля – 1 шт.,
– лимон – 1/2 шт.,
– твердий сир – 70 г,
– яйця – 3 шт.,
– майонез, мелений перець, сіль – за смаком.
Спосіб приготування:
Дрібно порізати цибулю, замаринувати її в лимонному соку і змішати з тунцем.
Відварити рис до готовності, посолити, залишити охолонути.
Огірок натерти на великій тертці. Яйця відварити до готовності й натерти на мілкій тертці. Твердий сир теж натерти.
Салат викладати шарами: спочатку рис, твердий сир, тунець з цибулею, огірок, яйця. Усі шари намазувати тонким шаром майонезу.
Салат з тунцем прикрасити за власним бажанням.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
У селі Сасівка на тиждень закриють переїзд
17:08
Піаністи з Берегівської школи мистецтв здобули призові місця на міжнародному конкурсі
16:51
Закарпатські студенти популяризують історію через подкасти
16:33
На Закарпатті стартував Всесвітній тиждень імунізації
16:14
За 4 роки після смерті дружини Юрій Долгош виростив пів сотні кактусів
16:13
В Ужгороді зʼявляться ще близько 150 місць на ще одній платній парковці
16:05
35 школярів Закарпаття стали переможцями всеукраїнських учнівських олімпіад
15:56
Майже рік розраховувався чужою карткою: у Мукачеві розшукали чоловіка, який обікрав пенсіонера
15:47
Компенсацію витрат за працевлаштування ВПО цьогоріч отримали вже 42 роботодавці області
14:06
На КПП «Ужгород» затримали українку, яка перебувала у розшуку
14:04
Всі новини
Головне
Публікації
На Закарпатті стартував Всесвітній тиждень імунізації
16:14
В Ужгороді відбувся концерт Івана Поповича з нагоди його 50-річчя творчої діяльності
11:23
У Берегові провели підготовчі курси викладачів народних інструментів Закарпаття
12:53
«Минай» був близьким до перемоги над «Рухом»
11:57
У Берегові відбувся футбольний турнір «Кубок Єне Бузанского»
12:25
Всі Публікації
Фото
Відео