18279
12:38 14.122017

Стало відомо хто замінить Меладзе у Нацвідборі Євробачення-2018

Цікаве 2837

1Телеканали СТБ і UA:ПЕРШИЙ визначилися з повним складом журі Національного відбору на Євробачення-2018. У лютому разом із Джамалою та Андрієм Данилко місце за суддівським столом займе композитор, засновник українського гурту The Maneken, саунд-продюсер гуртів ONUKA і The Elephants Євген Філатов. Євген понад 15 років є однією з ключових фігур сучасної української музики. У його послужному списку співпраця з цілою низкою топ-зірок української інді- і поп-сцени, серед яких Іван Дорн, Sunsay, K.A.T.Y.A., Loboda, Тіна Кароль та багато інших. У 2007-му Євген створив сольний проект The Maneken, який моментально став резонансним, а всього через рік виступив з ним в Палаці Спорту на розігріві у культової британської групи – Jamiroquai, після чого преса охрестила The Maneken «українським Jamiroquai». За свою кар’єру The Maneken грали на одній сцені з багатьма світовими зірками. На сьогодні у групи вже 4 альбоми і більше 20 синглів, а Євген Філатов неодноразово відзначений нагородами як кращий саунд-продюсер України.

Серед півфіналістів Національного відбору-2018 новий суддя очікує побачити, в першу чергу, молодих амбітних артистів.

«Останні кілька років в Україні показали стрімке зростання нової, перспективної і цікавої музики. З кожним роком у нас з’являється все більше незалежних музикантів, які звучать дуже якісно. Тому на конкурс я покладаю дуже великі надії. Хочеться, щоб він відкрив нових першокласних артистів, а озвучена тенденція збереглася і надалі» – каже Євген.

– Нові обличчя в складі журі Нацвідбору – це так само добре, як і нові імена серед учасників, – упевнена Наталя Франчук, керівник Національного відбору на «Євробачення» (СТБ). – Ми раді показати українцям, що серед них живуть найталановитіші люди. А Євген – це талант, помножений на прогресивний погляд на сучасну українську музику. Він багато років працює з кращими артистами, його проект ONUKA показав всій Європі, що в Україні є круті музиканти. Він відмінно розбирається в музичних трендах і може визначити, яка з конкурсних пісень цього року буде конкурентноспроможною.

Музичним продюсером Нацвідбору став відомий український хіт-мейкер, продюсер і композитор Руслан Квінта.

Прямі ефіри Національного відбору-2018 пройдуть у лютому одночасно на телеканалах СТБ і UA:ПЕРШИЙ. Заплановано 2 півфінали (10 і 17 лютого) і фінал (24 лютого). Переможець Нацвідбору представить Україну на 63-му пісенному конкурсі «Євробачення» в Лісабоні (Португалія).

З правилами участі у Національному відборі можна ознайомитися на сайтах СТБ і UA:ПЕРШИЙ.

2 3

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах