18153
12:02 7.122017

Майбутні «зубники» УжНУ обирали найгарнішу студентку

Цікаве 3384

Титул переможниці конкурсу краси підрозділу перейшов до граційної Анастасії Стойки від її тезки – торішньої міс Анастасії Білей.

114142

Стоматологічний факультет УжНУ грандіозно завершив осінній сезон розважальних заходів вишу. У листопаді в облмуздрамтеатрі «найусміхненіший» підрозділ визначив свою цьогорічну Міс.Святкову атмосферу вечору забезпечили й незмінні ведучі Тарас Гринчак і Сергій Пайонк.На головній сцені краю влаштували гучне шоу. Світлові ефекти, круті номери, відеоролики від команди КВН факультету плюс багато квітів, аншлаг і великий екран, на якому транслювали те, що відбувалося на сцені й у залі. Глядачі немов прийшли на концерт якоїсь естрадної зірки.

З вітальним словом виступив декан стоматологічного факультету Євген Костенко: «Сьогодні на стоматі свято – це вечір творчості й краси. Зібрали ми у драмтеатрі дівчат небесної краси…». Віршованими рядками Євген Якович також подякував організаторам заходу.

Оригінальними виявилися й виходи конкурсанток, об’єднані тематикою чотирьох природних стихій. Тож у дефіле «Земля» 8 учасниць убралися в одяг за українськими народними мотивами й мали віночки з рослин.

Гарячий другий вихід присвятили вогню. Після цього влаштували інтелектуальний конкурс. Питання ставили і ведучі, і глядачі.

Відтак дівчата в купальниках показали силу водної стихії. А остання поява першокурсниць у світлих вечірніх сукнях сповнила повітря нотками інтриги.

Після того, як члени журі (декан Євген Костенко та його заступник Мирослав Гончарук-Хомин, генеральний директор Закарпатської школи моделей «A’STAR» Анна Феєр, директор турагентства «Аміго Тревел» Володимир Сагарда, доценти Володимир Мігляс, Андрій Кенюк) підрахували бали, стали відомі переможниць різних номінацій.

Титули 2-ї віце-Міс і Міс глядацьких симпатій здобула Каріна Кость (також визнана найартистичнішою), перша віце-Міс і володарка найгарнішої усмішки — Наталія Лопушанська. А Міс стоматологічного факультету – 2017 стала граційна Анастасія Стойка. Крім корони, яку переможниці наділа торішня міс, її тезка Анастасія Білей, новоспечена перша леді отримала подарунки від спонсорів: 7 днів на морі в Єгипті, безкоштовне навчання в школі моделей і торт.Так, Євгенія Мігелі стала «Міс інтелект», Софія Килинська — «Фото» і «Шарм», Ольга Богач — «Оригінальність», Олександра Турі — «Дружба», Олександра Пилипець – «Чарівність».

Упродовж вечора публіку тішили вокалом (студентки Мар’яна Боднар, Катерина Лінтур, хустський гурт «Johnny Rides»), грою на саксофоні, жартами. Були й виступи студії «Бліц»: представили танець, що приніс перемогу на Чемпіонаті України, і прем’єрний номер.

ПереможниціКрім того, ведучі анонсували вихід вечірньої програми «Стомат май ліпший» у Youtube, розіграли сертифікати на знижку на заняття у мовній школі. До того ж під час заходу оголосили результати започаткованого студентським науковим товариством дантистів УжНУ онлайн-голосування за найкращого викладача стоматологічного факультету. Ним визнали завідувача кафедри хірургічної стоматології, ЩЛХ та онкостоматології Павла Брехлічука.

Після концерту стоматологи могли зробити світлини біля фотозони з підсвічуванням. А за кілька годин продовжили святкування на закритій вечірці факультету в клубі, адже наступного дня мали вихідний.

Ольга Брайлян, Медіацентр УжНУ

фото надані стоматологічним факультетом

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах