18070
12:44 30.112017

«Хочу вийти заміж, народити дітей»: ведуча шоу «Орел і решка» покинула проект

Цікаве 2538

Декілька місяців ходили чутки, що Регіна Тодоренко залишає проект «Орел і Решка». І ось телеведуча зробила офіційну заяву. Вона все ж іде з тревел-шоу. Як вже зізнавалася ведуча, за роки участі в проекті вона пропустила багато важливого з життя своєї сім’ї та в якийсь момент зрозуміла, що, можливо, час поступитися місцем наступникам.

1

«Я ні про що не шкодую, – зізнається телеведуча. – Час, який я провела в шоу «Орел и Решка», був найпрекраснішим і неймовірно захоплюючим! Я дуже люблю свою справу і мені дуже сумно з ним розлучатися. Але в світі ще стільки всього нового, що хочеться спробувати! Я дуже хочу повчитися в американській кіноакадемії і одного разу отримати Oscar, хочу створити власне телевізійне шоу, хочу вийти заміж, народити дітей і вирушити в подорож світом, але вже в іншому форматі – разом зі своєю сім’єю».

Як вже зізнавалася ведуча, за роки участі в проекті вона пропустила багато важливого з життя своєї сім’ї та в якийсь момент зрозуміла, що, можливо, час поступитися місцем наступникам.

Підготувала Анна Пащук

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах