1805
22:21 9.052016

Угорець пропонує виготовляти 3D велосипед. ВІДЕО

Цікаве 1969

Томаш Турі, студент Могойського мистецького університету, що в Угорщині, здобув перемогу на Міжнародному конкурсі Designdij своїм унікальним винаходом.

3bee

Серед тисяч конкурсантів саме його робота привернула увагу і зацікавленість журі, яке і віддало перше призове місце конкурсу в номінації «Мобільність та пересування».

Велосипед, який призначений для серйозного спорту й повністю підлаштовується під кожну окрему фігуру гонщика. Саме вигляд велосипедиста під час їзди викликав зацікавленість у молодого та талановитого винахідника.

Кожна окрема деталь виготовляється за новітньою 3D технологією. Рама та сидіння підлаштовують під усі потреби самого велогонщика.

«Технологія 3D дає унікальну можливість для кожного виготовити на замовлення та отримати велосипед своєї мрії. Розмір рами легко і точно, а також гармонічно поєднується з усіма іншими частинами двоколісного. Естетичний вигляд теж виготовляється за індивідуальним замовленням та залежить тільки від фантазії майбутнього власника. Кольори та візерунки можна виготовити навіть за найсміливішою уявою. Важливо, що раму можна подовжити в трьох місцях, а ще в одному – вигнути і це все без шкоди для зовнішнього вигляду але для максимальної зручності користувача транспорту», – пояснює Томаш Турі.

Свою точку зору винахідник обґрунтовує й тим, що 3D технологія дає можливість суттєво зменшити вагу велосипеда. Для велоспорту це не абияка вигода, так як спортивне знаряддя водночас і легке й масивне.

Угорський молодий винахідник впевнений в успішності свого винаходу, який відкриє нові швидкості та шляхи до перемог у велоспорті.

Підготувала Софія ПЕКАРОВИЧ

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах