17541
11:44 9.112017

Лейтенант поліції представлятиме Україну на конкурсі найгарніших пампушок світу

Цікаве 2039

Нашу країну на конкурсі найкрасивіших пампушок світу представляє лейтенант київської поліції Вікторія Щєлко. Це вперше українка стане учасницею на Miss World Plus Size, який розпочався 8 листопада и триватиме шість днів у Сінгапурі.

3

У Вікторії 5 вищих освіт, уже в 21 рік вона була директором школи.

Це, до речі, не перший конкурс краси Віки. Дівчина вже брала участь у конкурсах краси, але після того, як народила доньку – набрала зайву вагу. Спочатку в неї було бажання повернутися в форму. Але потім вона зрозуміла, що треба бути собою – такою, якою я є. І нещодавно Віка пройшла в телепроект «Модель XL», що зараз йде на «1 + 1».

Так вийшло, що в 23 країнах світу є комітети під назвою «Miss Plus Size»,а в Україні не було. І щоб потрапити на «Miss World Plus Size», Щелко самій довелося створити комітет «Міс Україна Plus Size»: отримати спочатку українську ліцензію, потім міжнародну і подати кандидатуру від нашої країни. Цим Вікторія вирішила подати приклад іншим українським дівчатам

Я розуміла, що термін дуже маленький, щоб провести конкурс і вибрати когось. Тому вирішила сама подати приклад всім дівчатам з нестандартними параметрами.

На конкурсі немає жорстких критеріїв відбору, є тільки вік, та й тут діапазон великий – від 18 до 45 років. Головне – бути пишечкою!

Підготувала Анна Пащук

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах