17510
10:00 12.112017

Гороскоп на 13 - 19 листопада 2017

Цікаве 1582

vt2004-if8-fig6ОВЕН

Буде важко займатися тим, що ви запланували, імовірно, доведеться багато часу витратити на вирішення чужих проблем. Отримаєте приємну звістку: якщо правильно її витлумачити, можна навіть поліпшити своє фінансове становище. У професійній діяльності не бійтеся новизни, будь-які зміни обернуться для вас благом.

ТЕЛЕЦЬ

Цього тижня, імовірно, з’являться зовсім несподівані проблеми у сфері ділового партнерства. Але в той же час ви можете сміливо розраховувати на взаєморозуміння з людьми з діловою хваткою, які оточують вас. У вихідні дайте вихід своїм емоціям, але не дозволяйте бажанням узяти гору над розумом.

БЛИЗНЮКИ

Бажано подумати про зміну свого іміджу. Не варто з’ясовувати стосунки з начальством, не конфліктуйте й рідше потрапляйте йому на очі. Успіх супроводжуватиме тих, хто займається суспільною діяльністю. Більше уваги приділяйте улюбленій творчості, залишіть рутину й присвятіть час розкриттю свого потенціалу.

РАК

Удача на вашому боці. Вам будуть довіряти, підтримувати та допомагати. Скористайтеся цією ситуацією й викладайтеся на повну силу. Вихідні краще провести на свіжому повітрі в колі родини або близьких друзів. Намагайтеся не обмежувати ініціативу дітей.

ЛЕВ

Завершуйте справи, які нагромадилися останнім часом, подумайте про те, що можна зробити заздалегідь. Перебуваючи далеко від дому, вам варто виявляти особливу обачність. Не слід іти на поводі власного авантюризму. Вихідні присвятіть спілкуванню з рідними та близькими.

ДІВА

Отримаєте шанс здійснити давні задуми. Будь-який ризик або авантюра можуть призвести до провалу або розчарувань. З начальством краще не конфліктувати. Виявіть терпіння стосовно колег, і ваші справи складуться досить успішно. Вихідні пройдуть у романтичній атмосфері.

ТЕРЕЗИ

Тиждень досить насичений і вдалий в емоційному плані. Остерігайтеся чужих порад, не виключено, що їх можуть давати приховані недоброзичливці. Більшу частину часу краще присвятити завершенню невідкладних справ. У вихідні не цурайтеся гарної компанії.

СКОРПІОН

Ще не прийшов час для повноцінного відпочинку, зараз треба докласти максимум зусиль, щоб завершити справи, які ви довго й завзято розробляли. Можливо, вам здасться, що попереду неприступна гора роботи, з якою неможливо впоратися. Не сумуйте, почніть з малого, і поступово ви зрушите цю гору з місця.

СТРІЛЕЦЬ

Будь-яке ваше світле починання буде зустрінуте з радістю. Остерігайтеся швидких та необдуманих рішень. Сконцентруйтеся на найважливіших проблемах. Будьте обережні й уважні в економічних аспектах життя. У вихідні діти можуть повідомити вам щось важливе.

КОЗЕРІГ

Доведеться докласти чимало зусиль, щоб утримати ситуацію під контролем. Спокійніше реагуйте на сюрпризи, чекайте від них тільки гарного. Позитивних емоцій вам вистачить до кінця тижня. На вихідні не варто планувати нічого серйозного, просто відпочивайте і розважайтеся.

ВОДОЛІЙ

Закінчиться період постійних стресів. Нарешті настане час відпочити й розслабитися. Покращаться стосунки з родичами. Допомога ближньому – це чудово, але не нашкодьте  особистому життю. У вихідні вас очікує зустріч зі старим другом, багато турбот і роз’їздів.

РИБИ

Можете очікувати на приємні звістки та привабливі пропозиції здалеку. Відчуєте підйом сил і розкриття своїх можливостей. У вихідні вдало вирішаться будь-які проблеми.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Всі новини