17018
14:39 13.102017

Класичне лобіо з білої квасолі

Цікаве 1379

лобіоІнгредієнти:

– біла квасоля – 0,5 кг,

– ріпчаста цибуля – 100 г,

– морква – 100 г,

– часник – 2 зубчики,

– олія – скільки піде,

– сіль, хмелі-сунелі – за смаком,

– гострий стручковий перець – 1 шт.,

– волоські горіхи – 100 г.

Спосіб приготування:

Залийте квасолю великою кількістю води, залиште на 8 годин. Добре промийте та пересипте в каструлю. Залийте водою так, щоб вона на 2 см покривала квасолю. Варіть протягом 1,5 години на слабкому вогні.

Моркву почистіть, натріть на великій тертці. Почистіть цибулину, наріжте кубиками середнього розміру. Обсмажте овочі в олії до м’якості. Перекладіть у каструлю з квасолею. Вкиньте також подрібнені ножем горіхи. Потріть гострий перець та часник. Додайте їх до страви.

Розмішайте лобіо, за необхідності влийте трохи води, підсоліть, приправте і тушкуйте протягом години.

Перед подачею до столу квасолю потрібно трохи розім’яти, але не перетворювати на пюре. Любителям гострих страв лобіо з білої квасолі припаде до смаку.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах