16963
11:05 11.102017

Із-за секс-скандалу голівудського продюсера покинула дружина

Цікаве 2687

Знаменитий американський кінопродюсер Харві Вайнштейн, звинувачений у сексуальних домаганнях, звільнений з компанії Weinstein Company, співвласником якої він є. У заяві компанії йдеться, що рішення про звільнення Вайнштейна було прийнято негайно через появу інформації про неправомірне поведінці кінопродюсера. Напередодні New York Times писала, що він уклав вісім мирових угод з жінками, які звинувачували його в небажаних фізичних контактах і сексуальних домаганнях протягом трьох десятиліть.

2

Американські актриси Анджеліна Джолі і Гвінет Пелтроу також розповіли про те, як їх домагався Харві Вайнштейн. Їх визнання опублікувала The New York Times у вівторок, 10 жовтня.

«У мене був поганий досвід з Харві Вайнштейном в молодості. У результаті я вирішила ніколи більше з ним не працювати і застерігала тих, хто збирався з ним співпрацювати», – розповіла Джолі. За її словами, така поведінка по відношенню до жінок неприпустимо в будь-якій сфері і будь-якій країні.

Пелтроу додала, що працювала з Вайнштейном, коли їй було 22 роки. Він взяв її на головну роль у фільмі «Емма». Перед початком зйомок він запросив її в свій номер в готелі. Там він почав її чіпати і запропонував пройти в спальню для масажу. Актриса стверджує, що від пропозиції відмовилася, після чого він погрожував їй, щоб вона нікому не розповідала про подію. «Я була дитиною я була в жаху», – заявила Гвінет.

На додачу 41-річна Джорджина Чепмен, дружина скандального продюсера заявила, що йде від чоловіка після 10 років шлюбу.

«Моє серце розривається від болю за всіх жінок, які зазнали нестерпні страждання через ці дій. Я вирішила залишити чоловіка. Турбота про моїх маленьких дітей – на першому місці, і я прошу засоби масової інформації зараз поважати моє приватне життя», – заявила Чепмен, яка є дизайнером.

65-річний Вайнштейн і 41-річна Чепмен одружилися в 2007 році, у них двоє спільних дітей – 7-річна дочка і 4-річний син.

Харві Вайнштейн – один з найвпливовіших голлівудських продюсерів, який працював з Квентіном Тарантіно, співзасновник кінокомпанії Miramax Films. Він працював над такими фільмами, як «Закоханий Шекспір», «Король говорить!», «Кримінальне чтиво» і «Джанго звільнений».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Всі новини