16496
12:42 25.092017

Вакарчук читатиме лекції в найпрестижнішому виші світу

Цікаве 3248

Гурт «Океан Ельзи» взяв творчу паузу, яка завершиться 24 серпня 2018 року. За словами фронтмена колективу Святослава Вакарчука, він має намір зосередитися на своєму внутрішньому світі й тому, яким чином може допомогти Україні найближчим часом.

3

Крім цього, скориставшись творчою паузою, музикант поїде до одного з найпрестижніших світових вишів, де одночасно і навчатиметься, і викладатиме.

Вакарчука запросили до Стенфордського університету. Про це повідомляється на офіційному сайті закладу: «Стенфордський центр демократії, розвитку та верховенства права (CDDRL) радий вітати Святослава Вакарчука як запрошеного викладача на осінній семестр». У рамках програми «Розвиток українських лідерів» співак відвідуватиме курси та навчатиметься разом із провідними інтелектуалами й науковцями університетського центру, а паралельно виступить із серією відкритих лекцій про Україну. Сам Вакарчук також написав про свої плани у «Tвітері»: «Велика честь для мене провести осінній семестр у Стенфорді. Стану студентом і викладачем одночасно. Дякую!»

1 2

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах