15241
20:15 25.072017

Обираючи відпочинок в Карпатах, заплануйте відвідати унікальний геологічний об’єкт Старунський грязьовий вулкан

Цікаве 2496

Що побачити плануючи відпочинок в Карпатах літом 2017 року

FotorCreated1
Плануючи відпочинок в Карпатах на період літніх відпусток, зверніть увагу на рекомендовані об’єкти та місця, які варто відвідати, які відрізняються своєю унікальністю та неповторністю та можуть бути цікавими не лише дорослим але й дітям.

Портал Tourinform пропонує Вашій увазі звернути увагу на наступні місця, які розташовані в українських Карпатах.

1. Обираючи відпочинок в Карпатах, заплануйте відвідати унікальний геологічний об’єкт Старунський грязьовий вулкан.

vulkan

Геологічний об’єкт знаходиться в с. Старуня Богородчанського району Прикарпаття.

2. Обираючи відпочинок в Карпатах, заплануйте відвідати високогірні озера льодовикового походження у Рахівському районі Закарпатської обл, гірський масив Чорногора.

4b4d520c3a

Найбільш популярними є озера: Бребенескул, Несамовите, Брецкул, Верхнє, Марічейка. Звертаємо Вашу увагу, що усі походи у Карпати слід планувати заздалегідь, бути готовим до зміни погоди.

3. Відвідати один з дегустаційних залів виробників натуральних продуктів харчування, що входить до маршруту “Смак Карпат“.

Унікальні дегустаційні зали та виробники, що пропонують дегустацію карпатського меду, коров’ячих та козиних сирів, лекварів та варення, соків та м’ясної продукції. Також, ви матимете можливість придбати, як сувенір продукцію, щоб пригостити Ваших друзів та згадати про відпочинок в Карпатах.

4. Відвідати унікальний об’єкт “Школа вівчарства”, що у селі Колочава, та опанувати одну з найдревніших професій у Карпатах – вівчарство.

kolocava

Школа вівчарства у літній період, надає можливістю піднятись на найвищу вершину Горган, гору Стримбу, де на висота понад 1000 метрів скуштувати токан з овечою бринзою та почути захоплюючі  розповіді вівчарів про пригоди та вікові традиції. Ви зможете отримати унікальний досвід та спогади про відпочинок в Карпатах.

5. Історико-ландшафтний комплекс “Тустань” на території природного національного парку “Сколівські Бескиди”.

59989d8s-960

Унікальний гірський масив, урвисті скелі висотою до 50 м, знаходиться у Львівській області, поблизу села Урич, Сколівського району.

Олександр Коваль, Турінформ Закарпаття

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах