15100
14:18 19.072017

Салат зі смажених баклажанів та яєць

Цікаве 3964

салатІнгредієнти:

– яйця варені – 2–3 шт.,

– цибуля ріпчаста (велика) – 1 шт.,

– баклажани (невеликі) – 3 шт.,

– оцет 9% – 2 ст. л.,

– сіль, чорний мелений перець – за смаком,

– майонез – 2–3 ст. л.,

– олія для смаження баклажанів.

Спосіб приготування:

Баклажани нарізати брусочками, посолити й залишити на 30–40 хвилин.

Цибулю ріпчасту нарізати тонкими півкільцями, залити окропом на 30 секунд, потім воду злити. У цибулю влити оцет, перемішати і залишити маринуватися на 20 хвилин. Баклажани віджати й обсмажити на олії до рум’яної скоринки (7–10 хвилин), іноді перемішуючи.

Баклажани помістити в миску, остудити. Додати до них нарізані варені яйця та мариновану цибулю. Салат зі смажених баклажанів, яєць і цибулі посолити, поперчити, додати майонез.

Ретельно перемішати й поставити в холодильник на 20–25 хвилин. Викласти в салатник, прикрасити зеленню і подати до столу.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах