14948
10:00 16.072017

Гороскоп на 17 - 23 липня 2017

Цікаве 1722

goroskopОВЕН

Намагайтеся виконувати свою роботу вчасно, це позбавить вас зайвих проблем. Ваша працьовитість буде помічена й гідно оцінена. Начальство може піти назустріч, якщо вам знадобиться вільний режим роботи. Незалежність і впевненість у собі принесуть успіх. У вихідні приділіть увагу родині й дому.

ТЕЛЕЦЬ

Триває сплеск ділової та творчої активності, що дозволить вам реалізувати давно задумані плани. Цей тиждень багатий на цікаві зустрічі й розваги. Намагайтеся не давати обіцянок, виконання яких пов’язане з великими труднощами. Частіше дослухайтеся до своєї інтуїції – вона ваш вірний союзник.

БЛИЗНЮКИ

У стосунках з колегами слід зрозуміти, що істина відвідує не тільки вас, і тоді трудові успіхи гарантовані. Упертість та принциповість можуть призвести до конфліктів. Начальство зверне увагу на ваші ідеї, з’являться взаємовигідні пропозиції. Вихідні проведіть так, щоб відновити свій енергетичний потенціал.

РАК

Ваші рішучість, активність і діловитість не залишаться непоміченими. Чудовий тиждень для кар’єрного зростання. Намагайтеся не розпорошувати свої сили, суєта не принесе результатів. У вихідні будьте поблажливішими до близьких, прощайте їм маленькі недоліки та помилки, не кривдьте їх.

ЛЕВ

Можете виявити в себе цікаві здібності. Намагайтеся бути більш терплячими та скромними. Виявляйте обережність, вас можуть спровокувати на конфлікт. У вихідні вас порадує спілкування з дітьми.

ДІВА

Ви здатні досягти успіху й визнання тих, хто поряд. Бажано не сперечатися з начальством, щоб не виникла конфліктна ситуація. Намагайтеся реально оцінювати свої можливості й не засмучуватися через дрібниці. У вихідні будьте уважні з часом, вам треба постаратися все встигнути.

ТЕРЕЗИ

Намагайтеся не змінювати хід і темп подій, це не покращить ситуацію. Приділяйте більше уваги творчості й вирішенню особистих проблем, робота може трошки почекати. Зосередьте свої зусилля на виконанні обіцянок, які ви дали близьким і друзям. У вихідні не вступайте в серйозні суперечки.

СКОРПІОН

Можете відчути, що нинішня робота не цілком задовольняє ваші амбіції, тож вам захочеться якихось змін. Ваші цілі можуть здаватися недосяжними, але завдяки своїй рішучості ви отримаєте приголомшливі результати. Розраховувати доведеться тільки на власні сили. У вихідні не варто обмежувати себе в спілкуванні.

СТРІЛЕЦЬ

Ваші думки будуть зайняті чим завгодно, тільки не службовими проблемами. Можуть повернутися старі незавершені проблеми. За своє службове становище турбуватися не варто. У вихідні краще розраховувати тільки на власні сили й можливості, адже допомога з боку може стати ведмежою послугою.

КОЗЕРІГ

Бажано спокійно, без суєти займатися службовими та домашніми справами. Ваша праця буде помічена й гідно оцінена. Можливо, надійде пропозиція про підвищення. Краще триматися подалі від авантюр, вони не принесуть бажаного успіху. У вихідні приділіть більше часу родині.

ВОДОЛІЙ

Імовірні ділові зустрічі, які відкриють перед вами нові перспективи. Підвищена працездатність дозволить упоратися зі справами, що нагромадилися. Бажано нікого не посвячувати у свої ділові плани і творчі задуми. Родичі будуть дуже вдячні, якщо ви зможете приділити їм більше уваги. Зробивши добру справу, будете задоволені.

РИБИ

Переключатися зі своїх справ на вирішення проблеми інших людей може здатися вам складним завданням. Не варто плутати роботу і дружбу: можна легко залишитися і без бізнесу, і без друзів. Намагайтеся менше спілкуватися з людьми, які не викликають у вас щирої симпатії. У вихідні не виключені турботи, пов’язані з дітьми.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах