14422
10:00 18.062017

Гороскоп на 19 - 25 червня 2017

Цікаве 2217

0501_26ОВЕН

Цього тижня у вас виявиться схильність до снобізму. Важливо стримувати негативні емоції, адже під їхнім впливом ви можете наробити такого, про що пізніше будете дуже шкодувати. Поділіться своїми планами та перспективами з керівництвом, і ваша ініціатива зможе знайти гідне застосування.

ТЕЛЕЦЬ

Вам треба добре попрацювати, тому краще не розпорошуватися на дрібниці. Удачу можуть принести нові ідеї й корисні знайомства. Бажано бути якомога скромнішим в очах начальства. Якщо виникне конфлікт на роботі, не давайте йому розростися. У вихідні стежте за своїми словами, щоб не сказати чогось зайвого.

БЛИЗНЮКИ

Бажано остерігатися необдуманих слів і необережних вчинків. Намагайтеся не відкидати певних умовностей та формальностей, виявіть рішучість у подоланні труднощів. Порадійте успіхам близьких вам людей, адже їм так необхідна ваша увага. Вихідні присвятіть сімейному відпочинку.

РАК

У вашому житті подує вітер конструктивних змін. Використайте цей період для втілення нових ідей та задумів. Варто проаналізувати стосунки з тими, хто поряд. Виділіть час для занять спортом та прогулянок на свіжому повітрі. У вихідні несподіваний візит друзів або родичів може зовсім вибити вас із колії.

ЛЕВ

Доведеться всерйоз поборотися за зміцнення свого авторитету. Треба буде довести, що ви здатні подолати будь-які труднощі. Вас провокуватимуть на з’ясування стосунків – намагайтеся не вступати в конфлікти, тим більше з близькими й дорогими вам людьми. У вихідні займіться плануванням літнього відпочинку.

ДІВА

Дійте рішуче та сміливо – і вам може зненацька пощастити в дуже ризикованих справах. Уміння залучати тих, хто поряд, на свій бік допоможе вирішити актуальні проблеми. У вихідні вам, швидше за все, доведеться діяти тонко, спритно й рішуче, щоб утримати свої позиції, які дещо похитнулися.

ТЕРЕЗИ

Самовпевненість може виявитися зайвою, принаймні надлишковою. Не будьте надмірно вимогливі до тих, хто поряд. Намагайтеся уникати перевантаження на роботі. У вихідні зведіть до мінімуму контакти, вони можуть виявитися дуже стомливими для вас.

СКОРПІОН

Успіхи прямо залежатимуть від того, як ви зможете вибудувати стосунки із впливовими людьми. Доведеться проводити рішучі заходи і переконувати багатьох у їхній необхідності. У вихідні можете зробити важливий вчинок, який значною мірою відобразиться на вашому найближчому майбутньому.

СТРІЛЕЦЬ

Не варто ділитися всіма подробицями про себе, цими відомостями можуть скористатися недоброзичливці. Не слід критикувати колег по роботі або начальство, інакше ви ризикуєте потрапити у вкрай неприємну ситуацію. У вихідні краще відпочити від повсякденних справ на природі.

КОЗЕРІГ

Необхідно зберігати емоційну рівновагу і спокійно ставитися до перешкод, які виникатимуть на вашому шляху. З начальством бажано бути коректними. Вас очікує великий успіх на роботі. У вихідні уникайте дискусій з найближчими родичами, щоб не посваритися з ними.

ВОДОЛІЙ

На роботі та в побуті зможете залучити тих, хто поряд, до виконання власних завдань. Не забувайте, що зараз ви перебуваєте в сильній позиції, тому можете багато чого встигнути зробити. У вихідні не дозволяйте давити на себе й відкладіть важливе рішення, залишивши собі час добре все обдумати.

РИБИ

Від вас вимагатиметься мінімальна напруга, просто потрібно буде не упустити свій шанс. Успішними виявляться ділові зустрічі. Виключіть навіть мінімальний вияв агресії. Тільки дружелюбність зможе розв’язати ваші проблеми. У вихідні зустріньтеся з родичами або друзями, яких давно не бачили.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини