14248
10:00 11.062017

Гороскоп на 12 - 18 червня 2017

Цікаве 1568

35_main

ОВЕН

На роботі намагайтеся не конфліктувати з начальством, виявіть витримку, дотримуйтеся правил пристойності, це вам зарахується. У вихідні веселіться від душі, тільки постарайтеся не розтратити відразу всі свої грошові запаси.

ТЕЛЕЦЬ

Вам доведеться розгрібати рутину. Буде важко, однак отримаєте за це моральну винагороду, яка з’явиться разом з матеріальним успіхом. Дослухайтеся до нової інформації, але ретельно перевіряйте її. Якщо вона не перекручена, ви зможете застосувати отримані відомості в роботі.

БЛИЗНЮКИ

Будьте уважні при спілкуванні з колегами. Перш ніж прийняти важливе рішення, добре все обміркуйте – і тоді у вас обов’язково все вийде. Краще не зустрічатися з начальством, а тим більше не намагатися щось йому довести. Вихідні бажано провести за містом.

РАК

Будете настільки сильні та оптимістичні, що перешкод для вас просто не існуватиме. Якщо ваші близькі чогось не розумітимуть, краще почекайте, поки вони самі запитають у вас поради. Будьте дуже уважними з грошима й цінними паперами. У вихідні вам просто необхідний активний відпочинок.

ЛЕВ

Важливо вміти налагоджувати контакти й підтримувати гарні стосунки з людьми. Вам почнуть надходити пропозиції, пов’язані з додатковим заробітком, поставтеся до них серйозно. У вихідні спілкування з близькими подарує величезний заряд позитивної енергії.

ДІВА

Ви здатні зробити майже неможливе, але варто задуматися, чи потрібно це вам. Ті, хто поряд, будуть виявляти симпатію, допомагати й підтримувати вас. Вихідні – вдалий час для того, щоб зайнятися домашніми рутинними справами.

ТЕРЕЗИ

Будете перебувати в центрі уваги і подій. Відчуєте приплив нових життєвих сил, у вас з’являться чудові ідеї. У вихідні загостриться інтуїція, що дозволить успішно впоратися з проблемами, котрі нагромадилися, у тому числі й тими, вирішити які здавалося нереально.

СКОРПІОН

Покажете тим, хто поряд, блискучий приклад професіоналізму. Уважніше стежте за новинами, щоб не пропустити важливої, просто-таки чарівної для вас інформації. У вихідні не забувайте не тільки про найближчих, але й про далеких родичів.

СТРІЛЕЦЬ

Вас захопить вітер змін. Він буде підштовхувати до звершень у різних сферах. Дуже важливим тепер є вміння зосередитися й виявитися в потрібному місці в потрібний час. Родичі можуть звернутися до вас з наболілою проблемою, постарайтеся їм допомогти.

КОЗЕРІГ

Удача буде прихильна до вас, багато справ благополучно завершаться на вашу користь. Не слід показувати тим, хто поряд, свою вразливість, адже вашими слабкими місцями можуть скористатися. Вихідні, швидше за все, проведете в комфортній та приємній атмосфері.

ВОДОЛІЙ

Небажано обговорювати своє особисте життя навіть з найближчими друзями. Не будуйте грандіозних планів. Зможете уникнути багатьох конфліктів завдяки мудрості й поступливості. Старий друг допоможе вам здійснити кар’єрний стрибок. У вихідні вдасться добре відпочити.

РИБИ

Зможете розкрити свої здібності та яскраво виявити широку й талановиту натуру. Удача буде супроводжувати вас у багатьох справах. Вихідні – прекрасний час для руйнування всього непотрібного і застарілого, а також для створення нового.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах