13826
12:21 22.052017

Довгоочікуване весілля

Цікаве 2362

Нарешті це сталося. Після весілля Кейт Мідлтон світові таблоїди не випускали з уваги її молодшу сестру Піппу. У ЗМІ активно обговорювали кожну появу дівчини на публіці. Головним питанням було, хто стане її обранцем. І кого тільки їй не приписували, навіть молодшого брата Вільяма – принца Гарі.

1

Отже, сестра герцогині Кембриджської Кетрін, 33-річна Піппа Мідлтон, вийшла заміж за мільйонера Джеймса Меттьюса, з яким мала стосунки протягом двох років. Джеймс зробив їй пропозицію в червні минулого року, коли пара відпочивала в Озерному краї на півночі Англії. На той час їхній роман тривав близько року, хоча знайомі вони були протягом десяти.

Вінчання відбулося 20 травня в невеликій старовинній церкві Святого Марка, де традиційно сімейство нареченої відзначає Різдво, у мальовничому селищі Інглфілд Грін, що в графстві Суррей, неподалік від Лондона.

Усі представники молодого покоління британської монархії були присутні на одруженні Піппи та Джеймса. Герцогиня Кембриджська Кетрін виконувала обов’язки подружки нареченої, а юні принц Джордж і принцеса Шарлотта відповідали за розсипання трояндових пелюсток перед молодятами.

 Підготувала Анна Пащук

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах