13410
18:08 28.042017

Ужгородців з концертом відвідає «принцеса лемків»

Цікаве 2810

У суботу, 29 квітня, о 16.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція, Христини Соловій. Принцеса лемків Христина Соловій — учасниця проекту “Голос країни”, яка своїм шармом та щирістю вразила Святослава Вакарчука та підкорила усю Україну, — завітає до Ужгорода із великим сольним концертом у рамках всеукраїнського туру «Жива Вода 2017». Концерт відбудеться 29 квітня о 19:00 у Закарпатському обласному музично-драматичному театрі.

1

“Жива вода” — дебютний альбом Христини Соловій, у якому лемківська пісня поєдналась у сучасних аранжуваннях із поп-роком, блюзом та джазом. Продюсером альбому став Святослав Вакарчук. Від часу випуску платівка набрала майже 2 млн прослуховувань, отримала схвальні відгуки критиків та потрапила у ТОП кращих альбомів року. Відеокліпи на пісні Христини Соловій б’ють рекорди українського YouTube за кількістю переглядів. Співачка є лауреатом премії “Золотий Аристократ 2015” Радіо “Аристократи”, переможницею національної премії Yuna-2016 у номінації “Кліп року” за відео на пісню “Тримай”.

Христина Соловій: «У цьому турі я наживо представлю все найкраще, що відбулося у моїй творчості за останні два роки. Зі мною на сцені будуть одні з найпрофесійніших музикантів країни. Зіграємо улюблені композиції із альбому “Жива вода” та ексклюзивно у кожному місті презентуємо мої авторські пісні з майбутнього альбому, серед яких і новий сингл ”Хто, як не ти?”»

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах