13339
15:46 26.042017

Кукурудзяний пудинг (запіканка з беконом та сиром)

Цікаве 3561

unnamedІнгредієнти:

– цибуля біла – 130 г,

– кукурудзяне борошно (не найдрібнішого помелу; обирайте таке, що не гірчить) – 90 г,

– кукурудза консервована – 120 г,

– перець болгарський червоний – 80 г,

– молоко – 1 склянка,

– вершки жирні (33%) – 1 склянка,

– яйця курячі – 2 шт.,

– сир (можна моцарелу, чеддер або російський) – 250 г,

– перець червоний – 0,5 ч. л.,

– бекон копчений – 100 г,

– сіль – за смаком.

Спосіб приготування:

Бекон порізати на невеликі смужки, злегка обсмажити, поки не витопиться трохи жиру. Додати цибулю, нарізану дрібними кубиками. Обсмажити з беконом до золотистого кольору.

Додати 1/2 склянки кукурудзяного борошна, перемішати. Влити молоко та жирні вершки, перемішати, трохи прогріти суміш і вимкнути вогонь. Посолити на свій смак. Поперчити.

Збити виделкою 2 свіжих яйця. Додати до них ложку вершкової суміші, перемішати. Потім усю яєчну суміш поступово влити в загальну вершкову, енергійно помішуючи, щоб яйця не згорнулися.

Додати потертий на крупній терці сир. Далі 1/2 склянки кукурудзи та половинку м’якоті червоного солодкого перцю, нарізаного кубиками.

Запекти в духовці при 180° протягом 20 хвилин.

Завдяки великій кількості сиру пудинг нагадує піцу! Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах