11169
19:33 7.032017

На Закарпатті червону ікру їдять ложками. ВІДЕО

Цікаве 3051

На Закарпатті вирішили червону ікру “видоювати” у безстресовий для риби спосіб.

Zakarpatta Ikra Lozkamu Червона ікра ложками

Червона ікра ложками. Таке буває на Закарпатті

Відомий туризмознавець Федір Шандор опублікував чергове відео доїння екологічно чистої ікри.

Як бачимо із сюжету, один фермер тримає форель, а другий склавши пальці кільцем,  проводить рукою від голови до хвоста, видавлюючи ікру.

Риба залишається живою і може прожити ще кілька років. А справжню закарпатську гірську, чисту екоікру можна їсти ложками.

Червону ікру видобувають з лососевих риб, до них відноситься чавича, лосось, форель, горбуша, кижуч, кета, нерка. Великої різниці за хімічним і харчовим складом між ікрою різних видів риб немає, це стосується хіба що кольору, розміру ікринок, смаку.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини