11169
19:33 7.032017

На Закарпатті червону ікру їдять ложками. ВІДЕО

Цікаве 1051

На Закарпатті вирішили червону ікру “видоювати” у безстресовий для риби спосіб.

Zakarpatta Ikra Lozkamu Червона ікра ложками

Червона ікра ложками. Таке буває на Закарпатті

Відомий туризмознавець Федір Шандор опублікував чергове відео доїння екологічно чистої ікри.

Як бачимо із сюжету, один фермер тримає форель, а другий склавши пальці кільцем,  проводить рукою від голови до хвоста, видавлюючи ікру.

Риба залишається живою і може прожити ще кілька років. А справжню закарпатську гірську, чисту екоікру можна їсти ложками.

Червону ікру видобувають з лососевих риб, до них відноситься чавича, лосось, форель, горбуша, кижуч, кета, нерка. Великої різниці за хімічним і харчовим складом між ікрою різних видів риб немає, це стосується хіба що кольору, розміру ікринок, смаку.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Головне