10642
18:44 24.022017

Гурт «Рокаш» презентував сюрреалістичний кліп «Катерино». ВІДЕО

Цікаве 2151

Під час зйомок відео на знімальному майданчику ледь не спалахнула пожежа…

16931120_1341770905900942_1514311383_o-копия-672x372

Цей кліп став для колоритного закарпатського гурту «Рокаш» суцільним експериментом. Починаючи від того, що саму пісню «Катерино» записав для команди гуру саунд-продюсування Віталій Телезін, який вже багато років співпрацює з «Океаном Ельзи». А продовженням експериментів стала екранізація синглу. Відео вийшло сюрреалістичним та фантасмагорійним.

Новий кліп для «рокашів» створив знаний митець із Ужгорода, про якого ходять легенди, – James Stranger або Дмитро Фесенко (Павлов).Нестандартні ідеї, які запропонував режисер, приємно здивували учасників гурту. Був збудований спеціальний знімальний павільйон із різними локаціями – аби все задумане відзняти в одному приміщенні. Не налякався сюрреалістичних образів Дмитра і давній друг та однодумець групи «Рокаш» – відеограф Андрій Олаг.

– Реквізит для кліпу «Катерино» ми збирали по всьому Закарпаттю, – розповідає менеджер гурту «Рокаш» Ірина Янцо. – Ліру та мандоліну нам позичив Василь Полажинець із Хуста, грамофон – Федір Федорович Коприва з Мукачева. Контрабас, який нам дав Ілля Васильович Греба, уже знімався в нашому першому кліпі L’amour, ще сім років тому. А старовинні предмети домашнього побуту – швейна машинка, праска, прялка, приладдя для прання – усе це родинні реліквії моєї сім’ї і сім’ї Віктора Янцо.

Героїнею кліпу стала велика прихильниця творчості «Рокаша» і водночас племінниця лідера гурту Віктора Янцо – Мар’яна Плавайко.

Кліп знімали три дні. За цей час на майданчику трапилося чимало пригод. Найкурйознішим моментом стала доволі небезпечна ситуація: від свічки, прикріпленої до капелюха Віктора, загорівся сам капелюх… Щастя, що менеджер гурту Ірина вчасно помітила палаючу шапку – і займання вдалося погасити.

Уже через кілька днів, 3 березня, о 20:00 – сольний концерт гурту «Рокаш» у столичному клубі Bel Etage.

Переглянути новий кліп гурту «Рокаш» «Катерино» можна тут:

Сайт гурту «Рокаш» / Rock-H – http://rock-h-orchestra.com.ua/

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах